Utrechtse Wielertrilogie Nieuwjaarstocht


Op 13 januari 2024 staat de eerste editie van de Utrechtse Wielertrilogie Nieuwjaarstocht op het programma. Hoewel dit natuurlijk toertocht nummer vier betekent, blijft het de Utrechtse Wieletrilogie heten. De andere drie tochten zijn: de Giro d'Utrecht, de Tour d'Utrecht en de Vuelta a Utrecht.

Al deze tochten worden georganiseerd door het team van Central Events in Utrecht. Maar achter de naam van dit bureau gaat een team schuil. Wie zijn er onderdeel van dit team? Daarnaast zijn VeloTours en de nieuwste partner: Cycle Travel een belangrijk onderdeel van dit kantoor. Hoe zien de plannen voor 2024 eruit? Hoe ziet de wielertrilogie eruit en wat voor evenementen worden er nog meer georganiseerd door Central Events? Daarnaast presenteren we ook graag onze plannen met Cycle Travel en VeloTours. Ontdek welke mooie reizen er met ons te beleven zijn.

Fiets vanaf ons kantoor aan de Europalaan 2 mee met een tocht van 60 of 90 kilometer (volledig over verharde weg) en maak kennis met (het team achter) Central Events, VeloTours en: Cycle Travel. Daarnaast ontmoet je allemaal andere interessante deelnemers. Altijd goed om je netwerk uit te breiden toch? Ontvangst is 13 januari vanaf 09:30 uur met koffie, thee en koek. Tijdens de tocht stop je onderweg één keer bij een verzorgingspost om even bij te tanken. Blijf na afloop gezellig napraten, netwerken, opwarmen met heerlijke erwtensoep en een borrel en hoor meer over onze plannen voor 2024! En dat alles voor slechts €17,50 p.p..

Fiets jij met ons mee?

Programma Nieuwjaarstocht Utrechtse Wielertrilogie

09:30 - 10:00 uur: Ontvangst met koffie en koek
10:00 uur: start 90 kilometertocht
10:30 uur: Start 60 kilometertocht
14:00 uur: Terug op Europalaan 2
14:15 uur: Opwarmen met erwtensoep en een borrel + informatie over seizoen 2024
Tijdens deze informatiesessie kan je je ook inschrijven tegen verscherpte tarieven
15:30 uur: Einde

De hele dag: Outlet van alle Central Events merchandise. Ga naar huis met jouw favoriete wielershirt voor een prikkie. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen