Prachtige wielershirts

Iedereen die zich inschrijft voor één of meerdere tochten van de Utrechtse Wielertrilogie heeft ook de mogelijkheid om een bijpassend shirt te bestellen. Op deze pagina lees je meer over het wielershirt die we in combinatie met een ticket verkopen.

Duurzaam wielershirt

We zijn op dit moment vergevorderd in het proces om voor de Tour d'Utrecht een duurzaam wielershirt te ontwikkelen. Dit shirt wordt gemaakt van het GreenSoul materiaal dat bestaat uit petflessen uit de Italiaanse zee. Gemiddeld zijn er per shirt 7 a 8 petflessen nodig. Het knallende wielershirt is tijdens de inschrijving bij te bestellen voor €50,-.

Kies de juiste maat

Het shirt heeft een uniseks maatvoering. Om de juiste maat te bepalen dien je het breedste gedeelte van je borstomvang (B) te meten en het breedste gedeelte van je heupomvang (H). Bekijk de maattabel van onze kledingleverancier Yarn Cyclingwear om er zeker van te zijn dat je de juiste maat bestelt.

Het wielershirt valt klein. Vind je een wielershirt al snel te strak of te kort? Bestel dan een maat groter dan de maattabel aangeeft.

We hebben slechts een beperkte voorraad van de wielershirts. Het is daarom niet altijd mogelijk om het shirt te ruilen voor een grotere of kleinere maat.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen